Авиашоук100-летиюроссийскихвоздушныхсил RussianAir Force 100thAnniversaryAirshow
#777 Страна: Великобритания Студия: Planes TV Жанр: Шоу Год выпуска: 2012 Продолжительность: 02:05:07
Перевод: Не требуется (интершум) Cубтитры: нет
Описание: Авиашоу к 100-летию российских воздушных сил, проходившее в г. Жуковском в 2012 году. The Russian Air Force celebrated its 100th Anniversary at Zhukovsky near Moscow with the best air show that PlanesTV has ever attended. It was not just the content that made this show so special - the weather was magnificent; clear air and some dramatic cloud formations and our camera positions delivered some breathtaking material. We recorded on site for 3 days - the general public was only permitted entry on the last day. We had 2 cameras on the crowd side at either end of the display line and another on the opposite side of the runway for close-up take off shots and dramatic flying often directly over our heads. The DVD and Blu-ray feature a narration free alternative soundtrack. Press 'Audio' or 'Language' on your DVD remote to access this feature and enjoy the location steareo sound from these wonderful aircraft. Содержание программы: Introduction, “Flag” and “100” flyby, Su-27, MiG-29, Su-25, Treasures of Russia, Ilyushin Il-96, Thulin A/BleriotXI, Tummelisa, Fokker Dr.1 Triplane, Polikarpov Po-2, Polikarpov I-15bis, Polikarpov I-152DIT, PBY-5A Catalina, Hawker Hurricane, P-40N Kittyhawk, P-51D Mustang, AT-6 Texan/Harvard, B-25J Mitchell, C-47B Skytrain, Mikoyan MiG-3, Yakovlev Yak-9, Yakovlev Yak-3, Yakovlev Yak-11, Mikoyan MiG-15, Mil Mi-2, Su-35S Flanker E, Viazma Rus L-39, Berkuts Mil Mi-28, Sukhoi Su-31, Tu-22M3 Backfire, Tu-95MS Bear, Tu-160 Blackjack, An-2 Colt, An-26 Curl, An-140, An-12 Cub, An-22 Cock, An-124 Condor, Ka-52 Hokum B, Yakovlev Yak-130, Su-24M Fencer, MiG-31 Foxhound, Su-34 Fullback, M-55 Geophysica, Mil Mi-26 Halo, Mil Mi-8 Hip, Mil Mi-35 Hind E, Kazan Ansat-U, MiG-29 Fulcrum x4, Su-35 Fullback x4, Russian Falcons Su-27, Yakovlev Yak-130, First Flight Yak-52 & 54, Sukhoi PAK-FA, MiG-29M2, The Swifts MiG-29, Russian Knights Su-27, Montage of the European displays; Red Arrows, Frecce Tricolori, Finnish Hawks, Team Iskra, Dassault Rafale, F-4U Corsair, TBM Avenger.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1