Андрій Любка та Dimka Special-K - 2013 - Я ненавиджу ранки
#777 Жанр: Авторская песня Страна-производитель диска: Ukraine Год издания: 2013 Страна: Ukraine Аудиокодек: mp3 Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: 320 kbps Продолжительность: 00:43:39. Источник (релизер): Author Наличие сканов в содержимом раздачи: нет Треклист: 1.Леон 2.Хотілося написати пафосно і цікаво 3.Жінко Прекрасна 4.Гаряча Штучка 5.Найпрекрасніше 6.Аґнєшка 7.Кілька днів поспіль 8.Переспимо іншим разом 9.Вона не хотіла за нього виходити 10.Передосінній 11.Гейшо! 12.Ранки 13.Якщо я помру 14.Суть поезії ( short version) 15.Ніколи не думав... + Bonus Доп. информация: Автор Обкладинки - Анастасія Квартальна
Андрій Любка: «Це все випадковості, це все збіги, цього альбому насправді не мало бути. Я не знайомий з Dimka, навіть не знаю з якого він міста. Я не начитував спеціально віршів для цього проекту, це записи з читань в різних містах: від Ужгорода – до Берліна. Назву і обкладинку створили і вибрали самі користувачі однієї з соціальних мереж. Це сталося, і тепер залишається хіба тішитися, що всі ці треки можна буде слухати в плеєрі, в машині, з телефону. Дякую всім, хто долучився до цього проекту. І хай вибухів насправді не буде
Dimka Special-K: «Сподіваюся, наш проект, допоможе вам зануритись в ідею, почуття, емоції, які ми вклали в цей альбом.Приємного прослуховування!
Після багатьох годин копіткої та приємної праці пропонуємо Вашій увазі альбом аудіовіршів, що постав як результат співпраці українського поета Андрія Любки та ді-джея Dimka Special-K, - «Я ненавиджу ранки». Це вже другий альбом тандему: перший - "Перед вибухом поцілуємося" вийшов у жовтні 2012 року.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3