#777 Страна: USA Жанр: Blues Продолжительность: 00:04:40 Год выпуска: 1986 Режиссер: Jim Jarmusch В ролях: Tom Waits, Jim Jarmusch Доп. информация: Клип взят с лицензионного ДВД диска "Вне закона", выпущенного "Кармен видео". Качество: DVD Контейнер: VOB Видео кодек: MPEG2 Аудио кодек: AC3 Видео: MPEG2, (PAL) 720x576 (4:3), 4521 kbps, 25.00 fps Аудио: AC-3, 192 kbps, 48.0 kHz, 2.1 ch
Writer: Cole Porter It's the wrong time and the wrong place Though your face is charming, it's the wrong face It's not her face, but such a charming face That it's all right with me
It's the wrong song in the wrong style Though your smile is lovely, it's the wrong smile It's not her smile, but such a lovely smile So it's all right with me
You can't know how happy I am that we've met I'm strangely attracted to you There's someone I'm trying so hard to forget Don't you want to forget someone, too?
It's the wrong game with the wrong chips Though your lips are tempting, they're the wrong lips They're not her lips, but they're such tempting lips That if some night you're free Dear, it's all right Yes, it's all right with me
ОбщееПолное имя : Z:\Lossless\НЕНаше\Tom Waits\Tom Waits - It's All Right With Me [Jim Jarmusch]\1986 It's All Right With Me [Jim Jarmusch].VOBФормат : MPEG-PSРазмер файла : 161 МиБПродолжительность : 4 м. 41 с.Общий поток : 4809 Кбит/сек
ВидеоИдентификатор : 224 (0xE0)Формат : MPEG VideoВерсия формата : Version 2Профайл формата : Main@MainПараметры BVOP формата : ДаПараметры матрицы формата : По умолчаниюFormat_Settings_GOP : M=3, N=13Продолжительность : 4 м. 41 с.Вид битрейта : ПеременныйБитрейт : 4521 Кбит/секНоминальный битрейт : 8300 Кбит/секШирина : 720 пикс.Высота : 576 пикс.Соотношение кадра : 4:3Частота кадров : 25,000 кадр/секСтандарт вещания : PALРазрешение : 8 битКолориметрия : 4:2:0Тип развёртки : ЧересстрочнаяПорядок развёртки : Верхнее поле первоеБит/(Пиксели*Кадры) : 0.436Размер потока : 152 МиБ (94%)
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6