Второй размер, интим предлагать! / B Gata H Kei! / Yamada's First Time [TV] [12 из 12] [Без хардсаба] [RUS(int)+SUB] [2010 г., комедия, этти, романтика, школа, BDRip][HWP]
Второй размер, интим предлагать! / B Gata H Kei! / Yamada's First Time
#777 Страна: Япония Год выпуска: 2010 г. Жанр: комедия, этти, романтика, школа Тип: TV Продолжительность: 12 серий по 25 мин Режиссер: Ямамото Юсукэ Студия:
01. Boy Meets Girl: Make Me Your "First"!! / After-School Strategy! Let`s Start With a Kiss for Now? 02. That`s Right! Let`s Go to the Pool: You Want to See Me in a Swimsuit, Don`t You? / A Rival Appears! Who Is That F-Cup!? 03. Sudden Approach in the Dark Room! A Slightly Dangerous Club Activity!? / Burning Culture Festival! The Queen of the School is Me!! 04. Hot Christmas Eve: What Will My First Kiss Taste Like? / I Can`t Go Home Like This! Let`s Go Make Out at a Lover`s Park! 05. A Valentine`s of Sweat and Tears - With More Love Than Yamada? / Hone That Sex Power! I`m Feeling Like This for the First Time... 06. Kanejou is Here! Her Sparkling Smile is Unforgivable! / Behind That Rosy Smile... Kanejou`s Dark Secret!! 07. Battle of the School Swimsuits! You`re the One Person I`ll Never Lose To! / Memories of Summer Days ... Yamada, Into the Wild! 08. Yaay! It`s a Field Trip! Couldn`t Be Alone Together... / Yamada, I Lo ... Lots of Fuss, an Incident-Filled Journey 09. No Way! Right in Front of Everyone... I Never Said I Hated You... Autumn / Bet on the Sports Festival! Just Do Whatever You Want... Autumn 10. The Kanejou Family. The Sparkling Secret of the Rich Brother! / On the Way to Love? Don`t You Make Moves on My Kosuda!! 11. The Christmas Eve of Year 2 Class H. Take Me to the Bed. / Kanejou-san is Watching!? A Bare Broadcast Just Shy of the Limit! 12. The World Revolves for Us. Farewell... B Gata H Kei / Yamada Who Became an Angel! Farewell! B Gata H Kei!!
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6